Hogyan profitál a céged a growth hackingből?

Így építesz majd közönséget és közösséget azokból a potenciális vásárlókból, akik a legértékesebbek számodra.

Mélyreható adatelemzéssel és folyamatos tesztekkel határozzuk meg a módszereket, melyekkel…

  • Fejlesztheted az ajánlatod és terméked (ideértve azt, amit eladsz, a weboldalt, ahol ezt teszed, a brandedet és így tovább);
  • Elérheted és aktiválhatod a megfelelő embereket a megfelelő pillanatban;
  • A legköltséghatékonyabbá teheted a kampányaid;
  • Hosszú távon organikus forgalmat szerezhetsz, így erősítve meg a márkádat.

A growth hacking nem arról szól, éppen mi a marketingdivat. Felejtsd el a trendek és buzzwordök értlemetlen hajigálását.

Itt az ideje, hogy végre megtaláljuk, mi az, ami tényleg működik a cégednek.

Mi pontosan a growth hacking?

Lényegében egy gondolkodásmód. A legtöbb cég akkor fordul a growth hackinghez, amikor rájönnek, hogy ha jövedelmező üzletet akarnak építeni, egy tökéletes termék és brand köré kell hűséges közönséget építeniük.

A célja: építsük fel a brandet, amelyet a vásárlók ténylegesen ismernek, kedvelnek és megbíznak benne úgy, hogy ehhez létező és új, hatékony csatornákat használunk fel.

Egy munkamódszer, a marketing egyedi megközelítése: több szakterület és akár cég specialistái együtt dolgozva terveznek, valósítanak meg és tesztelnek fáradhatatlanul, minden elérhető eszközt bevetve, hogy a meghatározott mérföldköveket ne csak elérjük, de ledózereljuk.

Egy growth hacking módszerrel dolgozó csapatban találhatsz adatelemzőt, termékmendzsert, marketinges, SEO- és PPC-szakértőket, tartalomszövegírót és direct response copywritert, social szekérőt és fejlesztőt, akik egy growth lead vezetésével dolgoznak együtt a cégedért.

Growth hacking a gyakorlatban

This is how the process goes:

1.

Specialistáink addig elemzik a céged, amíg jobban nem ismerik mint te magad. Felboncoljuk a folyamataid, a kommunikációd, a célközönséged, technikai háttered, a céljaid és múltbéli eredményeid. Hogy a growth hacking működjön, a cégeddel kell feküdnünk, kelnünk és álmodnunk, míg az elemzés nem teljes.

2.

Ide értendő természetesen a terméked mélyelemzése is – és hogy termékfejlesztési ötletekkel szolgáljunk, mielőtt még értékesíteni akarnánk azt. A folyamat egyszerű: az adatelemzési fázis után heti vagy kétheti sprintekben dolgozunk. A growth hackingben a megvalósítás és tesztelés ismétlődő ciklusai megállás nélkül pörögnek.

3.

Közösen határozzuk meg a reálisan elérhető célszámokat és mérföldköveket.

4.

Megvalósítható, részletes terveket és stratégiát készítünk, hogy el is érjük őket.

5.

Végrehajtunk. Megvalósítunk. Tartalmat készítünk, publikálunk és terjesztünk, hirdetési kampányokat építünk és futtatunk, e-mail szekvenciákat állítunk be, fejlesztjük a technikai háttered és így tovább – kerüljön bármibe, hogy elérjük a kitűzött célokat.

6.

A folyamatok teljesítménye és a beérkező adatok alapján folyamatosan tesztelünk és finomítunk mindent, amíg rá nem lelünk arra a stratégiára, amely úgy áll a cégednek, mint egy személyre szabott olasz öltöny.

Készen állsz rá, hogy növekedésnek indítsd a céged?

Küldj egy levelet, és megmutatjuk, hogyan profitálhat a céged a growth hackingből!