A növekedéshez adatalapú marketing kell a cégednek.

Gyors növekedésimegoldások,megvalósításra készen.

Growth Blueprint

Ötszörözd megaz eladásaid egyetlenév alatt anélkül…

Hogy a büdzsédet hirdetésekkel égetnéd.

Gyors növekedési megoldások,megvalósításra készen.

Egy komplett Blueprintet túlzásnak érzel, de tudodhogy a cégednek égető szüksége van az adatalapú marketingre.Íme, a tervrajzok, amiket rád szabtunk:

SEO TERVRAJZ

 • Ha tudni akarod, hogyan talál rád a közönséged – és hogyan szerezz több forgalmat költséges hirdetési kampányok nélkül.

MARKETING TERVRAJZ

 • Ha tudni akarod, hogy az oldalad és online értékesítési stratégiád hatékony-e – vagy miért nem az.

KONKURENCIA TERVRAJZ

 • Ha tudni akarod, miben mesterkednek a vetélytársaid (és szeretnéd megkaparintani a piaci részesedésüket úgy, hogy te jobban csinálod).

BACKLINK TERVRAJZ

 • Ha a szakterületed legelismertebb szakértője szeretnél lenni, a réspiacod legerősebb weboldalával – a találati listák élén.

SEO TERVRAJZ

Ha tudni akarod, hogyan talál rád a közönséged – és hogyan szerezz több forgalmat költséges hirdetési kampányok nélkül.

Tudd meg, milyen kulcsszavakra rangsorolsz, honnan jönnek a látogatóid, és milyen tartalmi űrt tölthetsz be a piacodon.

 • Keresésipotenciál-analízis: a kulcsszavak alapján, amiket te és konkurenseid céloztok, és a releváns kifejezések alapján, amiket nem, konkrét tervet adunk arra, hogyan szólíthatod meg a célközönséged.
 • Organikusforgalom-analízis: tudd meg, melyik tartalmaid és aloldalaid hozzák a legtöbb forgalmat, min javíthatnál és mi az, amitől érdemes megszabadulnod.
 • Kulcsszóelemzés: tudd meg, milyen kulcsszavakra és keresőkifejezésekre rangsorol az oldalad, melyeken javíthatnál minimális befektetéssel, és miket célozhatnál meg eredményesen.

1 hét alatt elkészítjük.


219.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

MARKETING TERVRAJZ

Ha tudni akarod, hogy az oldalad és online értékesítési stratégiád hatékony-e – vagy miért nem az.

Tudd meg, hogyan látják és használják az oldalad a vásárlóid, és hogyan teheted hatékonyabbá profi szövegírással. UX, fejlesztési tanácsok és még több:

 • User journey analízis: megmutatjuk, hogyan használják az oldalad a látogatóid az első pillanattól, hogy megérkeznek. Akciótervet kapsz arra, hogyan alakíthatod hatékonyabbá az oldalstruktúrát, a felhasználói élményt, az üzeneteidet, hogy milyen eszközöket használj, és így tovább.
 • Értékesítésitölcsér-analízis: részletes elemzést kapsz a kommunikációdról, a konverziós pontokról, csalikról, tripwire-termékekről, ajánlatokról, és hogy hogyan fejlesztheted mindezt a következő szintre.

1 hét alatt elkészítjük.


219.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

KONKURENCIA TERVRAJZ

Ha tudni akarod, miben mesterkednek a vetélytársaid (és szeretnéd megkaparintani a piaci részesedésüket úgy, hogy te jobban csinálod).

Részletes kutatást kapsz az 5-10 legközelebbi versenytársadról egy legalább 400 adatpontos táblába rendezve, akciótervvel együtt.

 • Konkurenciaelemzés: vetélytársaid értékesítési tölcséreinek, weboldalainak, közösségi csatornáinak és kommunikációs stratégiájának mélyelemzése, amiből megtudhatod, melyek a legköltséghatékonyabb belépési pontok és megoldások.
 • Üzleti konkurencia- és piacelemzés: a piacod kommunikációját, árazási stratégiáit és marketingmegoldásait vizsgálva megmutatjuk, mit érdemes átemelned és beépítened az üzletedbe, hogy előnyt szerezz.

1 hét alatt elkészítjük.


299.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.


299.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

Konzultálj a specialistáinkkal személyesen!

Útmutatásra van szükséged a SEO-ban, növekedési stratégiában vagy online marketingben? Boldogan segítünk: foglalj egy megfelelő időpontot, és rögvest felvesszük veled a kapcsolatot!

Több szakterületről is bátran kérdezhetsz minket: azokkal beszélsz majd, akik a Blueprinteket készítik el.


Többet tudhatsz meg a rangsoroló kulcsszavaidról, forgalmi forrásaidról, a piacodon kihasználható tartalmi résekről és így tovább.

 • Keresőoptimalizálás: tudd meg, hogyan rangsorolhatsz jobban a keresőkben és vonzhatsz több látogatót az oldaladra.
 • Marketingstratégia: kérdezz a piacod leghatékonyabb marketingfogásairól, és szerezz azonnal megvalósítható ötleteket.
 • Értékesítési tölcsérek: nézzük meg közösen, hogyan adod el a termékedet, és hatékonyan konvertálod-e a leadjeidet.
 • Growth hacking: tippeket kaphatsz, hogyan növeld a profitod és fejleszd az üzleted költséghatékony, büdzséoptimalizált módszerekkel.
 • Copywriting: nem vagy benne biztos, hogy jól működnek az üzeneteid, hogy rezonálnak a közönségeddel? Tippekre van szükséged a tartalommarketingben?

Foglalj 2 vagy 3 órás konzultációt egyszerre két szakértőnkkel!


30.000 Ft/óra

Foglalj 2 vagy 3 órás

konzultációt egyszerre két szakértőnkkel!

BESZÉLJÜNK

A csapat

Nyári István

Growthhacker

A növekedés titka, hogy megtanuld, hogyan vallj kudarcot sokszor okosan.

Loves to work with underdogs, these partnerships tend to provide the most exciting challenges, the most valuable lessons and the sweetest of success.

Imre Gábor

SEO & Content Strategist

Gábor is by far the most enthusiastic SEO & Outreach specialist His insatiable thirst for knowledge and experimentation is contagious and his passion for new and exciting challenges drives the whole team ever forward.

Benyó Dániel

Senior Copywriter

Érték nélkül nincs növekedés. Tartalom nélkül nincs érték.

With 15+ years of experience in writing and 6+ years in inbound marketing, he is dedicated to building systems that bring audience, leads and revenue to every kind of digital business.

Válassz Blueprintet, amit a kihívásaidra szabtunk…

Pick a plan that suits you best and we will be in touch right away.

THE “STARTUP BOOSTER”

Feltörekvő cégekre terveztük, akik limitált büdzsével is minimum piaci uralomra törnek.

 • Keresésipotenciál-analízis: hogy ne kelljen a forgalomért örökké fizetned. Megmondjuk, milyen kulcsszavakat célozz, hogy valódi organikus forgalmat szerezz.
 • Organikus forgalom- és kulcsszóelemzés: hogy tudd, mire rangsorolsz.
 • Tartalmi teljesítményanalízis: megtudod, mi teljesít jól az oldalaidon, és mi nem (és hogyan javíthatsz mindezen).

Ezzel a Blueprinttel segítünk lefektetni az oldalad Domain Authority-jének és organikus forgalmának alapjait.

2 hét alatt elkészítjük.

590.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

THE “GROWTH ENGINE”

Stabil vállalkozásoknak hűséges vásárlókörrel, akik növekedésre és skálázásra vágynak.

MINDEN A “STARTUP BOOSTER” BLUEPRINTBŐL, PLUSZ…

 • Off-site SEO analízis, ami megmutatja, milyen állapotú és hogyan fejlesztheted a linkprofilod.
 • On-site SEO analízis: amiből megtudod, vannak-e az oldaladon technikai rendellenességek, hibák és a sebességedet korlátozó elemek. 
 • Content gap analízis, amiből megtudod, milyen kulcsszavakat és témákat célozz.
 • Vásárlói út és értékesítési tölcsér elemzése: megmutatjuk, mit látnak a vásárlóid, és hogyan érhetsz el jobb konverziós arányt konkrét cselekvési tervvel UX-ben, szövegírásban, automatizációban és így tovább.
 • Részletes 6 hónapos akciótervvel.

Ebből a Blueprintből megtudod, mi lassítja a növekedésed, és hogyan oszthatod be a büdzséd úgy, hogy maximalizáld a profitod.

3 hét alatt elkészítjük.

1.345.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

AZ “EPIC”

Ha szeretnéd, hogy a személyes growth hacking csapatod legyünk és bebikázzuk a növedekést.

MINDEN A “GROWTH ENGINE” BLUEPRINTBŐL, PLUSZ…

 • Konkurenciaanalízis: Részletes kutatást kapsz az 5-10 legközelebbi versenytársadról egy legalább 400 adatpontos táblába rendezve, akciótervvel együtt.
 • Üzleti konkurencia- és piacelemzés: a piacod kommunikációját, árazási stratégiáit és marketingmegoldásait vizsgálva megmutatjuk, mit érdemes átemelned és beépítened az üzletedbe, hogy előnyt szerezz.
 • Struktúra- és tartalomoptimalizáció: több tucat pontos feladatlistát kapsz, amiből megtudod, hogyan javíthatod a létező tartalmaid és oldalstruktúrád, így érve el jobb helyezéseket.
 • Részletes 12 hónapos akciótervvel.

4 hét alatt elkészítjük.

2.390.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

EGYEDI TERVRAJZOK

Csak a konkurenseidet elemeztetnéd ki? Vagy csak a backlink profilodra vagy kíváncsi? Állítsd össze te a tervrajzot, amire szükséged van!

Blueprintünk egyes elemeit is megkaphatod, például:

 • SEO Tervrajz: ha tudni akarod, hogyan talál rád a közönséged – és hogyan szerezz több forgalmat költséges hirdetési kampányok nélkül
 • Marketing Tervrajz: ha tudni akarod, hogy az oldalad és online értékesítési stratégiád hatékony-e – vagy miért nem az.
 • Konkurencia Tervrajz: ha tudni akarod, miben mesterkednek a vetélytársaid (és szeretnéd megkaparintani a piaci részesedésüket úgy, hogy te jobban csinálod).
 • Backlink Tervrajz: ha a szakterületed legelismertebb szakértője szeretnél lenni, a réspiacod legerősebb weboldalával – a találati listák élén.

Ha pedig útmutatásra van szükséged, kérj konzultációt szakértő csapatunktól!

219.000 Ft-tól

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

Többet akarok tudni

Több információra van szükséged?

Less bele a Growth Blueprintbe akár azonnal!

GYIK

Hogyan rendelhetek Blueprintet?

Kattints a fenti gombok egyikére a csomagok leírása alatt, vagy küldj egy levelet a [email protected] címre. Néhány órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Van valamilyen kedvezmény?

Attól függően, melyik Blueprintet választod, igénybe vehetsz kedvezményeket, például testimonialért cserébe, vagy ha adott időn belül döntesz a rendelésről. Ha többet szeretnél tudni, dobj egy levelet a [email protected] címre!

Hogyan működik a visszafizetési garancia?

Ez minden ajánlatunknál érvényes: az eredmények bemutatása után 3 munkanapod van, hogy eldöntsd, szeretnéd-e a dokumentumokat, vagy inkább visszakéred az árát. Rejtett feltétel nincs: ha nem vagy elégedett, visszautaljuk az előleget és a maradékot nem kell fizetned.

Mit fogok kapni?

Attól függően, melyik csomagot választod, az oldalad, üzleti folyamataid, marketingstratégiád részletes elemzését és egy részletes akciótervet 1-12 hónapra, amivel alapjaiban formálhatod hatékonyabbá a céged és növelheted az eladásaid.

Hogyan kapom meg a Blueprintet?

Hozzáférést kapsz egy Google Drive mappához, amelyben ~30 dokumentumba rendszerezve találod az elemzések eredményét. Maga a Blueprint, amely részletezi ezeket és az akciótervet is tartalmazza, egy 60-130 oldalas dokumentum lesz.

Belenézhetek egy Blueprintbe, mielőtt döntök?

Természetesen! Kattints ide, és kérj hozzáférést. Szeretnénk, ha pontosan tudnád, mire számíthatsz, és számon is kérnéd rajtunk.

Mennyi időbe telik majd a Blueprint elkészítése?

Attól függően, melyik cosmagot választod, 4 szakértőnk 1-4 hét alatt készíti el neked a dokumentációt és az elemzéseket.

Beszélhetek korábbi ügyfeleitekkel?

Meg is kérünk rá! Küldj nekünk egy levelet és megadjuk neked korábbi ügyfeleink elérhetőségét, akiknek már elkészítettük a Blueprintet. Marketingesnek sohase higgy. Higgy az ügyfeleinek.

Hogyan valósíthatom meg a terveket?

Úgy használhatod fel a kapott adatokat, eredményeket, és dokumentumokat, ahogy csak szeretnéd. Beleértve, hogy fel is fogadhatsz minket konzultánsként vagy megvalsóítóként havidíj ellenében.