A növekedéshez adatalapú marketing kell a cégednek.

Gyors növekedésimegoldások,megvalósításra készen.

Growth Blueprint

Ötszörözd megaz eladásaid egyetlenév alatt anélkül…

Hogy a büdzsédet hirdetésekkel égetnéd.

Gyors növekedési megoldások,megvalósításra készen.

Egy komplett Blueprintet túlzásnak érzel, de tudodhogy a cégednek égető szüksége van az adatalapú marketingre.Íme, a tervrajzok, amiket rád szabtunk:

SEO TERVRAJZ

 • Ha tudni akarod, hogyan talál rád a közönséged – és hogyan szerezz több forgalmat költséges hirdetési kampányok nélkül.

MARKETING TERVRAJZ

 • Ha tudni akarod, hogy az oldalad és online értékesítési stratégiád hatékony-e – vagy miért nem az.

KONKURENCIA TERVRAJZ

 • Ha tudni akarod, miben mesterkednek a vetélytársaid (és szeretnéd megkaparintani a piaci részesedésüket úgy, hogy te jobban csinálod).

BACKLINK TERVRAJZ

 • Ha a szakterületed legelismertebb szakértője szeretnél lenni, a réspiacod legerősebb weboldalával – a találati listák élén.

SEO TERVRAJZ

Ha tudni akarod, hogyan talál rád a közönséged – és hogyan szerezz több forgalmat költséges hirdetési kampányok nélkül.

Tudd meg, milyen kulcsszavakra rangsorolsz, honnan jönnek a látogatóid, és milyen tartalmi űrt tölthetsz be a piacodon.

 • Keresésipotenciál-analízis: a kulcsszavak alapján, amiket te és konkurenseid céloztok, és a releváns kifejezések alapján, amiket nem, konkrét tervet adunk arra, hogyan szólíthatod meg a célközönséged.
 • Organikusforgalom-analízis: tudd meg, melyik tartalmaid és aloldalaid hozzák a legtöbb forgalmat, min javíthatnál és mi az, amitől érdemes megszabadulnod.
 • Kulcsszóelemzés: tudd meg, milyen kulcsszavakra és keresőkifejezésekre rangsorol az oldalad, melyeken javíthatnál minimális befektetéssel, és miket célozhatnál meg eredményesen.

1 hét alatt elkészítjük.


219.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

MARKETING TERVRAJZ

Ha tudni akarod, hogy az oldalad és online értékesítési stratégiád hatékony-e – vagy miért nem az.

Tudd meg, hogyan látják és használják az oldalad a vásárlóid, és hogyan teheted hatékonyabbá profi szövegírással. UX, fejlesztési tanácsok és még több:

 • User journey analízis: megmutatjuk, hogyan használják az oldalad a látogatóid az első pillanattól, hogy megérkeznek. Akciótervet kapsz arra, hogyan alakíthatod hatékonyabbá az oldalstruktúrát, a felhasználói élményt, az üzeneteidet, hogy milyen eszközöket használj, és így tovább.
 • Értékesítésitölcsér-analízis: részletes elemzést kapsz a kommunikációdról, a konverziós pontokról, csalikról, tripwire-termékekről, ajánlatokról, és hogy hogyan fejlesztheted mindezt a következő szintre.

1 hét alatt elkészítjük.


219.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

KONKURENCIA TERVRAJZ

Ha tudni akarod, miben mesterkednek a vetélytársaid (és szeretnéd megkaparintani a piaci részesedésüket úgy, hogy te jobban csinálod).

Részletes kutatást kapsz az 5-10 legközelebbi versenytársadról egy legalább 400 adatpontos táblába rendezve, akciótervvel együtt.

 • Konkurenciaelemzés: vetélytársaid értékesítési tölcséreinek, weboldalainak, közösségi csatornáinak és kommunikációs stratégiájának mélyelemzése, amiből megtudhatod, melyek a legköltséghatékonyabb belépési pontok és megoldások.
 • Üzleti konkurencia- és piacelemzés: a piacod kommunikációját, árazási stratégiáit és marketingmegoldásait vizsgálva megmutatjuk, mit érdemes átemelned és beépítened az üzletedbe, hogy előnyt szerezz.

1 hét alatt elkészítjük.


299.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.


299.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

Konzultálj a specialistáinkkal személyesen!

Útmutatásra van szükséged a SEO-ban, növekedési stratégiában vagy online marketingben? Boldogan segítünk: foglalj egy megfelelő időpontot, és rögvest felvesszük veled a kapcsolatot!

Több szakterületről is bátran kérdezhetsz minket: azokkal beszélsz majd, akik a Blueprinteket készítik el.


Többet tudhatsz meg a rangsoroló kulcsszavaidról, forgalmi forrásaidról, a piacodon kihasználható tartalmi résekről és így tovább.

 • Keresőoptimalizálás: tudd meg, hogyan rangsorolhatsz jobban a keresőkben és vonzhatsz több látogatót az oldaladra.
 • Marketingstratégia: kérdezz a piacod leghatékonyabb marketingfogásairól, és szerezz azonnal megvalósítható ötleteket.
 • Értékesítési tölcsérek: nézzük meg közösen, hogyan adod el a termékedet, és hatékonyan konvertálod-e a leadjeidet.
 • Growth hacking: tippeket kaphatsz, hogyan növeld a profitod és fejleszd az üzleted költséghatékony, büdzséoptimalizált módszerekkel.
 • Copywriting: nem vagy benne biztos, hogy jól működnek az üzeneteid, hogy rezonálnak a közönségeddel? Tippekre van szükséged a tartalommarketingben?

Foglalj 2 vagy 3 órás konzultációt egyszerre két szakértőnkkel!


30.000 Ft/óra

Foglalj 2 vagy 3 órás

konzultációt egyszerre két szakértőnkkel!

BESZÉLJÜNK

Válassz Blueprintet, amit a kihívásaidra szabtunk…

Pick a plan that suits you best and we will be in touch right away.

THE “STARTUP BOOSTER”

Feltörekvő cégekre terveztük, akik limitált büdzsével is minimum piaci uralomra törnek.

 • Keresésipotenciál-analízis: hogy ne kelljen a forgalomért örökké fizetned. Megmondjuk, milyen kulcsszavakat célozz, hogy valódi organikus forgalmat szerezz.
 • Organikus forgalom- és kulcsszóelemzés: hogy tudd, mire rangsorolsz.
 • Tartalmi teljesítményanalízis: megtudod, mi teljesít jól az oldalaidon, és mi nem (és hogyan javíthatsz mindezen).

Ezzel a Blueprinttel segítünk lefektetni az oldalad Domain Authority-jének és organikus forgalmának alapjait.

2 hét alatt elkészítjük.

590.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

THE “GROWTH ENGINE”

Stabil vállalkozásoknak hűséges vásárlókörrel, akik növekedésre és skálázásra vágynak.

MINDEN A “STARTUP BOOSTER” BLUEPRINTBŐL, PLUSZ…

 • Off-site SEO analízis, ami megmutatja, milyen állapotú és hogyan fejlesztheted a linkprofilod.
 • On-site SEO analízis: amiből megtudod, vannak-e az oldaladon technikai rendellenességek, hibák és a sebességedet korlátozó elemek. 
 • Content gap analízis, amiből megtudod, milyen kulcsszavakat és témákat célozz.
 • Vásárlói út és értékesítési tölcsér elemzése: megmutatjuk, mit látnak a vásárlóid, és hogyan érhetsz el jobb konverziós arányt konkrét cselekvési tervvel UX-ben, szövegírásban, automatizációban és így tovább.
 • Részletes 6 hónapos akciótervvel.

Ebből a Blueprintből megtudod, mi lassítja a növekedésed, és hogyan oszthatod be a büdzséd úgy, hogy maximalizáld a profitod.

3 hét alatt elkészítjük.

1.345.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

AZ “EPIC”

Ha szeretnéd, hogy a személyes growth hacking csapatod legyünk és bebikázzuk a növedekést.

MINDEN A “GROWTH ENGINE” BLUEPRINTBŐL, PLUSZ…

 • Konkurenciaanalízis: Részletes kutatást kapsz az 5-10 legközelebbi versenytársadról egy legalább 400 adatpontos táblába rendezve, akciótervvel együtt.
 • Üzleti konkurencia- és piacelemzés: a piacod kommunikációját, árazási stratégiáit és marketingmegoldásait vizsgálva megmutatjuk, mit érdemes átemelned és beépítened az üzletedbe, hogy előnyt szerezz.
 • Struktúra- és tartalomoptimalizáció: több tucat pontos feladatlistát kapsz, amiből megtudod, hogyan javíthatod a létező tartalmaid és oldalstruktúrád, így érve el jobb helyezéseket.
 • Részletes 12 hónapos akciótervvel.

4 hét alatt elkészítjük.

2.390.000 Ft

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

EGYEDI TERVRAJZOK

Csak a konkurenseidet elemeztetnéd ki? Vagy csak a backlink profilodra vagy kíváncsi? Állítsd össze te a tervrajzot, amire szükséged van!

Blueprintünk egyes elemeit is megkaphatod, például:

 • SEO Tervrajz: ha tudni akarod, hogyan talál rád a közönséged – és hogyan szerezz több forgalmat költséges hirdetési kampányok nélkül
 • Marketing Tervrajz: ha tudni akarod, hogy az oldalad és online értékesítési stratégiád hatékony-e – vagy miért nem az.
 • Konkurencia Tervrajz: ha tudni akarod, miben mesterkednek a vetélytársaid (és szeretnéd megkaparintani a piaci részesedésüket úgy, hogy te jobban csinálod).
 • Backlink Tervrajz: ha a szakterületed legelismertebb szakértője szeretnél lenni, a réspiacod legerősebb weboldalával – a találati listák élén.

Ha pedig útmutatásra van szükséged, kérj konzultációt szakértő csapatunktól!

219.000 Ft-tól

Visszafizetési garanciával az utolsó lépésig.

Többet akarok tudni

Több információra van szükséged?

Less bele a Growth Blueprintbe akár azonnal!

GYIK

Hogyan rendelhetek Blueprintet?

Kattints a fenti gombok egyikére a csomagok leírása alatt, vagy küldj egy levelet a [email protected] címre. Néhány órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Van valamilyen kedvezmény?

Attól függően, melyik Blueprintet választod, igénybe vehetsz kedvezményeket, például testimonialért cserébe, vagy ha adott időn belül döntesz a rendelésről. Ha többet szeretnél tudni, dobj egy levelet a [email protected] címre!

Hogyan működik a visszafizetési garancia?

Ez minden ajánlatunknál érvényes: az eredmények bemutatása után 3 munkanapod van, hogy eldöntsd, szeretnéd-e a dokumentumokat, vagy inkább visszakéred az árát. Rejtett feltétel nincs: ha nem vagy elégedett, visszautaljuk az előleget és a maradékot nem kell fizetned.

Mit fogok kapni?

Attól függően, melyik csomagot választod, az oldalad, üzleti folyamataid, marketingstratégiád részletes elemzését és egy részletes akciótervet 1-12 hónapra, amivel alapjaiban formálhatod hatékonyabbá a céged és növelheted az eladásaid.

Hogyan kapom meg a Blueprintet?

Hozzáférést kapsz egy Google Drive mappához, amelyben ~30 dokumentumba rendszerezve találod az elemzések eredményét. Maga a Blueprint, amely részletezi ezeket és az akciótervet is tartalmazza, egy 60-130 oldalas dokumentum lesz.

Belenézhetek egy Blueprintbe, mielőtt döntök?

Természetesen! Kattints ide, és kérj hozzáférést. Szeretnénk, ha pontosan tudnád, mire számíthatsz, és számon is kérnéd rajtunk.

Mennyi időbe telik majd a Blueprint elkészítése?

Attól függően, melyik cosmagot választod, 4 szakértőnk 1-4 hét alatt készíti el neked a dokumentációt és az elemzéseket.

Beszélhetek korábbi ügyfeleitekkel?

Meg is kérünk rá! Küldj nekünk egy levelet és megadjuk neked korábbi ügyfeleink elérhetőségét, akiknek már elkészítettük a Blueprintet. Marketingesnek sohase higgy. Higgy az ügyfeleinek.

Hogyan valósíthatom meg a terveket?

Úgy használhatod fel a kapott adatokat, eredményeket, és dokumentumokat, ahogy csak szeretnéd. Beleértve, hogy fel is fogadhatsz minket konzultánsként vagy megvalsóítóként havidíj ellenében.